Ets estudiant d’arquitectura o arquitecte jove i encara no formes part de l’AJAC?

ad

Col·labora amb nosaltres!

>>> BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ – AGRUPAT/DA

 

Què t’oferim?

 

/// PUNTS DE TROBADA

Cada mes t’oferim una proposta cultural i/o d’ocupabilitat, amb avantatges pels agrupats. Des de l’AJAC et proposem: el cicle de tertúlies amb els premiats AJAC el “Cicle d’inexperiències”, debats oberts, taules rodones, exposicions, tallers, cursos… i altres punts de trobada que neixen de les reunions que fem mensualment a l’Ajac; en col·laboració amb altres entitats com: CaixaForum, La Nau Ivanow, el projecte internacional Wonderland, Jove Cambra Internacional…i amb les altres agrupacions del COAC: (AUS- arquitectura i sostenibilitat; AEPFC – arquitectes perits forenses; AADIPA- arquitectura i defensa del patrimoni; AAUC- arquitectes urbanistes; AASAP- arquitectes i administració pública)

 

/// EL BUTLLETÍ AJAC

Butlletí quinzenal amb totes les novetats sobre: concursos, premis, beques, activitats culturals, jornades tècniques i totes les activitats que proposem des de l’Ajac.

 

/// XARXA PROFESSIONAL

Participar de la xarxa de col·laboració professional entre els arquitectes i estudiants que ja formen part de l’AJAC, fomentant les sinèrgies d’on segur que sorgeixen projectes interessants comuns. I formar part de la nostra base de dades d’arquitectes joves, donant visibilitat al teu currículum o pàgina web dins del portal del joves arquitectes.

 

/// DESCOMPTES I PROMOCIONS

· Reducció del 60% a les quotes d’inscripció del Premi AJAC, per participar amb els teus projectes, obres construïdes, assaigs, articles i PFC.

· Periòdicament es convoquen concursos per a beques per als cursos de Escola Sert, descomptes de matricula per a tallers, entrades de cine i altres tipus de promocions i ofertes.

 

/// I MOLT MÉS

Els agrupats esteu convidats a participar activament a totes les reunions obertes de l’agrupació, per aportar les vostres idees i propostes. Així podrem dur a terme més activitats culturals, d’ocupablitat i altres que ens interessen als joves arquitectes.

 

Què he de fer per formar part de l’Ajac?

Omple la teva butlleta d’inscripció i comença a participar activament!

 

 

Fes-nos arribar la teva butlleta a /// agrupacions@coac.net

PLAÇA NOVA 5, 6a Planta
08002 BARCELONA
T. 93 306 78 28
agrupacions@coac.net
ajac@coac.net