Captura de pantalla 2014-07-06 a la(s) 20.53.11

UNA LÍNIA NOVA I EL METRO
La nova Línia Kalininsko-Solntsevskaya uneix el centre financer de la ciutat de Moscou amb els barris occidentals de Solntsevo i Novo-Peredelkino.

LA SITUACIÓ ACTUAL
Els de la regió Solntsevo, i altres 115.000 a Novo-Peredelkino 116.000 habitants, han esperat durant molt de temps la construcció d’una estació de metro. La capacitat de les carreteres Borovskoye i Kievskoye no permet fer una volta a l’actual estació més propera al Jou-Zapadnaya en un termini de temps raonable, i les estacions de tren més properes són fora de l’abast de la majoria dels vianants en els dos barris. I no obstant això, la construcció d’habitatges segueix endavant aquí a un ritme animat: cf els desenvolupaments de ‘Més a prop Peredelkino’ (1,3 milions de m² d’espai habitable), ‘Solntsevo Park’ (500.000 m²), i ‘Tatyanin Park’ (270.000 m²). L’accés a la nova línia oferirà aquests amb un vincle vital amb el centre de la ciutat i amb altres línies del sistema metropolità.

PLANS DE CONSTRUCCIÓ
Es proposa ampliar la Línia Kalininsko-Solntsevskaya del Delovoi Tsentr [‘centre de negocis’] de l’estació, en barris dormitori de Moscou, a Solntsevo i Novo-Peredelkino, i d’allí fins al poble de Rasskazovka, on l’organització d’un intercanviador de transports hub ha estat planejat. Un passatge s’establirà des de l’estació Delovoi Tsentr a la línia del Tercer Circuit d’intercanvi. L’obertura als passatgers de la secció del parc Pobedy a Ramenki està prevista per a finals de 2015. El metro ha d’arribar a Solntsevo, Novo-Peredelkino i Rasskazovka algun moment de 2017.

 

CONDICIONS
Aquest és un concurs de dues etapes. La participació està oberta als dissenyadors i arquitectes amb experiència en documentació de disseny per als interiors d’espais públics multifuncionals.

El concurs és nacional, però també s’accepten els arquitectes i dissenyadors estrangers.

En finalitzar el procés de registre, els sol · licitants seran assignats 
 a una de les dues estacions, després de les quals rebran la documentació del concurs, sobre la base del que van a preparar una entrada per a la primera etapa de l’la competència, que consisteix en un concepte preliminar i Dossier. En la primera etapa, 
 El jurat seleccionarà 10 participants; 5 dels quals per produir un disseny per a l’estació Solntsevo, i cinc per a Novoperedelkino.

Depenent de la qualitat dels esbossos presentats, el jurat es reserva el dret de modificar el nombre de participants, ja sigui per a l’escenari, en un rang de tres a set. A la segona fase, el jurat seleccionarà un únic guanyador per a cada estació.

El fons de premis per al Concurs se situa en 3,89 milions de rubles (IVA inclòs) i es dividirà entre els 10 participants que passen a la segona fase de la competició.

Cadascun dels dos guanyadors seran convidats a resoldre un contracte per a l’execució del seu concepte d’arquitectura i disseny a una suma no superior a 3.500.000 rubles.

 

> concurs

Stamp_1935_496