Premi Solvia
Noves Tipologies d'Habitatge
20.000€">unnamed

 

El Banc Sabadell organitza un concurs d’idees per a obtenir un model tipològic de vivenda que s’adapti a la nova situació del mon immobiliari on el model de propietat familiar està completament en crisi.

El primer premi són 20.000 €, una fet prou potent com per atreure a molts arquitectes coneixedors de la qüestió de la vivenda i disposats a treballar plànols, tipologies d’habitatge innovadores i alguna maqueta obligatòria. Els accèssits són 1000 € i la difusió i publicació completa de totes les propostes seleccionades.

Des de l’AJAC informem al col.lectiu de l’oportunitat que ja ha obert el Banc Sabadell i que cal agraïr des del nostre sector ( amb un jurat que incorpora arquitectes molt interessats en el tema de la vivenda com Xavier Monteys, Zaida Muxí, Josep Bohigas, Anne Lacaton o Juan Herreros ).

Però alertem que la intenció es crear un espai de recerca on s’obtindran resultats de gran importància per a l’entitat Banc Sabadell que no podem prendre com a un contracte en plenes condicions, però més aviat un concurs d’idees.

Us deixem les bases

Des de l’AJAC us desitgem Molta Sort.

Més notícies al respecte ben aviat

 

Premi Solvia
Noves Tipologies d'Habitatge
20.000€">info-guia-premi7_cat