Dins dels actes vinculats amb el Dia Mundial de l’Arquitectura s’inaugura, el dilluns 6 d’octubre a les 19 h a l’Altell del COAC, l’exposició Jujol Arquitecte. A la mostra podrem veure de forma excepcional  una selecció de plànols i dibuixos originals de l’arquitecte dipositats a l’Arxiu Històric del COAC, sumat a d’altres aportats per l’Arxiv Jvjol,  i que caracteritzen l’obra més interessant d’aquest professional. 

La mostra per una part serà molt didàctica, il·lustrant globalment l’obra de Jujol a partir de 25 plafons mòbils. A més a més, vol donar a conèixer tant aquells plànols i dibuixos originals més coneguts com els projectes de Casa Negre i la Torre de la Creu a Sant Joan Despí o la Casa Planells i la font monumental de la plaça d’Espanya a Barcelona, amb alguns de més inèdits com els vitralls que Jujol va fer per a l’església de Vistabella, o els dibuixos de la Casa Bofarull a Els Pallaresos, que completaran una visió rica i àmplia de la seva important obra professional. 

‘Jujol Arquitecte’ serà la primera d’una sèrie d’exposicions amb material custodiat per l’Arxiu Històric que donarà a conèixer el ric patrimoni documental del COAC. Es podrà visitar a l’Altell del COAC del 7 al 30 d’octubre. 

 

Lloc: Altell

Demarcació: Barcelona

Data inici: Dilluns, 6 octubre, 2014

Data fi: Dijous, 30 octubre, 2014

Horari: de 10h a 20h

- See more at: http://www.arquitectes.cat/ca/jujol-arquitecte#sthash.pzoRaox7.dpuf