20 ANYS PREMIS AJAC >>> Premis AJAC IX – PREMIS AJAC X 11FEBER

Categoría
Premis Ajac IX > PremisAJACX
Situació
Arts Santa Mònica
Data
11 febrer 2016

Aquest 2016 tornen els PREMIS AJAC (si, ja han passat 2 anys!!) i per aquest motiu les inexperiències IX arriben a la seva fi. I hem pensat que la millor manera de posar punt final seria realitzar un acte en el qual poder reunir-nos tots, una INEXPERIÈNCIA de cloenda i iniciar aquell mateix dia l’acte de presentació de la nova edició dels PREMIS AJAC X.

Amb la mirada posada al CONGRÉS D’ARQUITECTURA que s’està organitzant des del COAC per aquest nou any, dibuixarem una mirada conjunta sobre el futur de la professió.

Creiem que si aquest congrés ha de girar al voltant del futur, nosaltres hem de tenir molt a dir, i per això mateix hem decidit donar la veu i protagonisme als nostres premiats.
L’acte serà en torn tres taules rodones on es tractaran els temes que considerem claus per definir el futur de la professió. Acabades les intervencions i debat dels premiats, s’obrirà el torn de paraula a la fila 0, i després a públic i la resta de premiats.

L’acte finalitzarà amb cervesa ven freda gentilesa de Moritz, per tal de fer una mica de festa i poder posar en comú tot el succeït mentre fem uns riures.

SAVE THE DATA: 11 de febrer a les 19.15h
LLOC: Claustre central de l’ARTS SANTAMONICA

Ara només falta el més important QUE ENS CONFIRMEU EL MÉS AVIAT POSSIBLE!

Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) COAC Tarragona Cultura. Generalitat de Catalunya Centre d’Art Santa Mònica

ESDEVENIMENT

1780 Views

Opina

Nom obligatori