#ajacCONCURS >>> CONCURS D’IDEES PER EL BEYOND BUILDING BARCELONA_CONSTRUMAT

Categoría
concurs
Data
20 de gener a les 19.30 h
Organitzat per:
BBB Construmat AJAC COAC

El Beyond Building Barcelona Construmat, en col.laboració amb el COACi l’AJAC Joves Arquitectes de Catalunya, convoca el CONCURS D’IDEES BEYOND BUILDING BARCELONA_CONSTRUMAT per al disseny de la zona Showroom de la propera edició de BBB_Construmat, que tindrà lloc el proper mes de maig.

El Concurs va dirigit a arquitectes i estudiants d’arquitectura menors de 40 anys. Així, els equips que s’hi presentin hauran de comptar, com a mínim, amb un participant de cada categoria, fomentant així la interrelació professional entre ambdós col•lectius.

Per tal d’explicar en detall les bases i respondre possibles dubtes es durà a terme un acte de presentació al COAC el proper 20 de gener a les 19.30 h, que anirà a càrrec de Lluís Comerón, degà del COAC; Jaume Domènech, director de BBB_Construmat; i Fernando Gil, vicepresident de l’AJAC.

Objecte del concurs:
En concret, es tracta de presentar idees per a la zona del “Túnel d’accés”, la “Rambla” i els espais “Àgora” i “Speak corners” de la Fira on tindran lloc les conferències i debats, i el “Foro contract”, on les empreses participants podran explicar els avantatges dels seus productes i serveis. El Concurs d’idees no inclou el disseny dels estands que les empreses utilitzaran per exposar el seu producte.

Premis:
Es dotarà amb 5.000€ la millor proposta presentada, que inclou, a més, dues beques de formació per a cursos de l’Escola Sert COAC.

Està previst també atorgar 2 accèssits, amb un import de 1.000 € per a cadascun, i que també inclouen dues beques per a cursos de l’Escola Sert COAC.

Bases del concurs http://www.arquitectes.cat/ca/informacio-concurs-BBB-Construmat

2226 Views

Opina

Nom obligatori