Concurs >>> Disseny de la Publicació dels Premis AJAC XI

PREMIS AJAC XI

 

Els Premis AJAC  celebren la seva onzena edició, reconeixent, biennalment, el treball d’arquitectes joves en diferents àmbits: arquitectura, urbanisme, recerca, difusió de l’arquitectura.

Des de l’AJAC –Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya- treballem, en cada edició dels premis, en la campanya de difusió dels premiats. Paral·lelament als premis, les obres premiades volten per diversos punts de Catalunya en una exposició itinerant dels PREMIS AJAC XI, tant delegacions del col·legi professional, com escoles d’arquitectura, biblioteques, centres cívics i sales d’exposicions. També s’organitzen les jornades d’ “inexperiències” que donen l’oportunitat als guanyadors de donar a conèixer la seva obra i trajectòria.

 

L’AJAC també concentra el seus esforços en la producció de la publicació de les obres guanyadores dels premiats, com a mitjà de difusió de la feina dels premiats.

Novament, busquem un/a col·laborador/a especialitzat/da (o equip) per dur a terme la tasca del disseny de la publicació.


El jurat que valorarà les propostes rebudes d’aquesta edició i escollirà el/la dissenyador/a o bé l’equip que realitzarà la col·laboració amb l’AJAC estarà format per:

– La Jelena  Prokopljevic, doctora arquitecta, professora a la BAC Barcelona Architecture Center

– El Jan Marti, fundador de l’editorial Blackie Books

– El Toni Mascaró, editor gràfic de l’editorial Blackie Books.

– La Victòria Salsas i la Núria Pujol, les dissenyadores de l’edició Premis AJAC X.

– Un membre de la junta de l’AJAC.

 

La data límit per entregar els documents descrits a l’apartat anterior és el dijous 19 d’abril de 2018 fins a les 23.59h.

El jurat es reunirà dins de les dues setmanes posteriors de l’entrega de la documentació per a realitzar la deliberació. El guanyador/a serà anunciat a l’acte d’entrega dels premis AJAC XI dins la Setmana de l’Arquitectura, el divendres 18 de maig.

 

>>> Bases del Concurs per al Disseny de la Publicació dels Premis AJAC XI

 

 

Amb el patrocini de:

logotip


#PremisAJACX

La publicació de l’edició anterior es troba disponible a la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell. El llibre recull  totes les obres, projectes, PFC, articles i empreses d’arquitectura, en format paper, premiats a la desena edició dels Premis.

 

 

916 Views

Opina

Nom obligatori