#festaAJAC >>> POST Festa AJAC de Presentació del Llibre #PREMISAJACIX

MÉS DE 400 ASSITENTS PARTICIPEN DE LA FESTA DE PRESENTACIÓ DE LA PUBLICACIÓ DELS PREMIS AJAC IX AL PAVELLÓ MIES VAN DER ROHE.

L’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) va reunir més de 400 joves estudiants d’arquitectura i arquitectes professionals el passat dijous 8 d’octubre.

L’acte es va iniciar amb els parlaments de la presidenta de l’Agrupació, M. Clara Riera, que va deixar molt clara la voluntat de “convertir l’Agrupació en un mitjà per a tots els joves arquitectes i estudiants” i on va llençar un missatge molt contundent “UTILITZA’NS”, referit a la voluntat de fer servir l’agrupació com a massa crítica per seguir lluitant i defensant el futur de l’arquitecte i l’arquitectura en les seves múltiples variants.

Acte seguit el degà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Sr. Lluís Comerón, també va fer referència a “la importància dels joves arquitectes com el futur que dibuixava un professió prometedora” alhora que animava als estudiants d’arquitectura, assistents majoritaris de l’acte, a “seguir formant part de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya per prolongar la presència dels joves en front les institucions”.

En representació de la Generalitat de Catalunya per la Conselleria de Cultura va assistir el Sr. Josep Font que va destacar el paper dels joves arquitectes i emprenedors per a un futur canviant i prometedor i va emfatitzar la necessitat de “seguir difonent i treballant per Agrupacions com les dels Joves Arquitectes de Catalunya per no perdre mai l’esperit de força i coratge que desprenen”.

L’acte va finalitzar amb la presentació de la secretària de l’agrupació, Alba Pijuan on juntament amb les dissenyadores de la publicació Julia Doz i Helena Fradera, es va presentar el INEXPERIÈNCIES, el llibre de la 9na edició dels Premis AJAC.

La nit va comptar amb la música dels DJ’s Heads&Tails, un jove equip format per Marc Roma Pérez (arquitecte) i Xavi Martí (enginyer), i del fantàstic photocall-instal·lació de globus blancs de FORÇA 2 Arquitectes.

També vam poder comptar amb la presència dels nostres principals patrocinadors, Generalitat de Catalunya Departament de Cultura i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, qui ha fet possible la publicació del Llibres dels Premis AJAC IX, i amb la Hemrnadad Nacional de Arquitectos (HNA), Moritz i Lolea que fan fer de la trobada una nit per no oblidar.

Segons Macarena Feriani, directora Comercial i Marketing de HNA “volem recolzar als joves arquitectes, ja que sabem lo difícil que són els inicis. Per això, volem acompanyar-los en cada etapa de la seva vida, professional i personal, oferint productes i assessorament en exclusiva, en matèries de vital importància, com són la previsió, l’estalvi, la salut i les assegurances. Donant resposta a les necessitats dels professionals del sector. Per tot això, volem unir-nos a l’AJAC, posant en valor la professió i oferint-los el nostre recolzament i experiència en aquelles activitats que realitzin.”

El llibre es podrà adquirir a través de la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell o bé podeu sol·licitar-ne exemplars mitjançant les següents adreces de mail:

premisajac@gmail.com o bé agrupació.ajac@coac.net

DADES

LLOC: Pavelló Mies Van der Rohe, Av. Francesc Ferrer i Guàrdia 7, 08038 Barcelona
ORGANITZA: Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya

INFORMACIÓ i DIFUSIÓ: Via web (http://www.coac.net/ajac/) Facebook (www.facebook.com/agrupacioajac) Twitter (@agrupacio_ajac)

 

 10 01 DSC_0156 DSC07066 DSC07085 DSC07098 DSC07109_low DSC07111_low DSC07154

CONTACTE

Per accedir com a públic // premisajac@gmail.com

Per premsa i comunicació // agrupació.ajac@gmail.com / // +0034 636 195 121 (Pep Quílez)

Atentament,

Junta AJAC

agrupació.ajac@gmail.com

1755 Views

Opina

Nom obligatori