>>> #PremisAJACXII > Acte d’Entrega de Premis

 

 

L’entrega dels Premis de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) ha estat, tradicionalment, un acte festiu i un lloc de trobada per compartir experiències i crear xarxes entre tots els joves arquitectes. Malgrat el context que estem vivint, volem que enguany també ho sigui!
Per això, l’acte seguirà un format semi-presencial sota el nom “AJAC A LA FRESCA”, i consistirà en un curtmetratge amb l’entrega dels premis a l’aire lliure, com si es tractés d’un cinema a la fresca. Es projectarà presencialment in situ i es podrà visualitzar a través de Youtube des de qualsevol dispositiu mòbil; des del sofà, estudi, llit, terrassa, cuina,… El vídeo-acte, estarà conduït pel comunicador Òscar Dalmau, i comptarà amb actuacions musicals i intervencions culturals d’arquitectes, recollint l’esperit multidisciplinar de la professió.
També tindrà lloc la inauguració de l’Exposició amb les propostes guanyadores, amb un disseny a mans de les guanyadores del concurs d’aquesta edició 2020, Íngrid Bru i Aida Adcock. Properament, l’exposició itinerarà per diferents seus del COAC i punts del territori català.

 

L’esdeveniment presencial tindrà lloc al Pavelló Mies van der Rohe de Barcelona el proper dijous 15 d’octubre a les 19.30 h (obertura de portes a les 19h). A partir de les 21h es podrà visualitzar a través del canal de Youtube de l’AJAC. Al final de la jornada, i només en el format presencial, es farà un col·loqui i posarem en comú alguns temes que ens preocupen actualment als joves arquitectes.

Des de l’organització s’estan prenent totes les mesures necessàries per mantenir la seguretat dels assistents. L’aforament del pavelló és molt reduït i és estrictament necessària la inscripció prèvia (individual) per poder assistir presencialment a l’acte. En aquest cas es rebrà un mail de confirmació per part de l’organització.

 

Premis AJAC
Els Premis de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) van néixer el 1996 amb el propòsit de mostrar a la societat el potencial i l’elevada qualitat de la feina dels joves arquitectes i proporcionar-los difusió. El premi consisteix en la publicació de totes les propostes guardonades en un llibre, una exposició itinerant i les jornades d'”Inexperiències”, on cada un dels premiats té l’oportunitat d’explicar el seu treball davant el públic i generar debat.

 

 

#PremisAJACXII  #AJACalafresca  #CulturaSegura  #jovesarquitectes

 

 

 

 

Amb la col·laboració de:

LOGOTIP COAC   logotip AUS

Amb el patrocini de:

logotip

651 Views

Opina

Nom obligatori