>>> sessió informativa: qüestions laborals i fiscals que has de tenir en compte en l’exercici de la professió

El proper 5 de desembre a les 16 h, el COAC durà a terme una sessió informativa sobre qüestions fiscals i laborals que afecten els arquitectes.

En aquest sentit, la jornada es dividirà en tres blocs, en els quals s’explicaran aspectes laborals de les societats d’arquitectes; es farà una introducció a la fiscalitat bàsica i s’explicaran les particularitats de les societats professionals.

Així, d’una banda, Josep Miron, graduat social i responsable del departamant laboral d’El Rengle Consultors SLU, parlarà sobre els temes més actuals que s’han de tenir en compte en matèria laboral: el nou conveni col·lectiu per al sector d’empreses d’enginyeria i oficines d’estudis tècnics; el tipus de contractacions que existeixen; les novetats pel que fa al control horari dels treballadors; i s’exposaran exemples actuals d’inspeccions de treball. Així mateix, es farà una explicació sobre el software col·laboratiu assessoria-client en matèria laboral.

Per al segon i tercer bloc comptarem amb la participació d’Alejandro Astudillo, diplomat en Empresarials i llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i cap del Departament Fiscal d’El Rengle Consultors SLU. A través de casos pràctics, s’introduiran conceptes fiscals com són les despeses deduïbles de l’activitat professional i els criteris d’Hisenda.

La sessió finalitzarà amb un apartat dedicat específicament a les societats professionals: la llei de societats, la fiscalitat, particularitats fiscals de les retribucions als socis professionals i criteris d’Hisenda sobre el Pla contra el frau de societats professionals.

La sessió és gratuïta però cal inscripció prèvia.

518 Views

Opina

Nom obligatori