#volemparticipar

 

El passat mes de novembre van sortir les bases dels dos concursos per definir el model de nous eixos verds i places del programa Superilles, al districte de l’Eixample de Barcelona, convocat per l’Ajuntament de Barcelona - BIMSA). 

Una vegada més, s’ha exclòs bona part del col·lectiu d’arquitectes i joves arquitectes d’una convocatòria pública, amb requisits difícilment assolibles. Des de l’agrupació AJAC, hem volgut mostrar i reivindicar la nostra indignació (de forma generalitzada) amb el hashtag:

 

#volemparticipar

 

Després de la publicació inicial dels plecs i del rebombori generat a les xarxes, hem estat en contacte amb l’Ajuntament de Barcelona i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) per mostrar el nostre rebuig sobre algunes clàusules. Finalment, el passat 2 de desembre es van publicar els plecs actualitzats, amb algunes modificacions que fan més permeable la convocatòria. També s’ha ampliat el termini d’entrega de les propostes, fins el proper 11 de gener de 2021 .

 

Des de l’AJAC seguim en contacte amb les administracions i treballant en la millora de condicions i accés als concursos. Qualsevol suggeriment o notificació d’una situació similar, ens la podeu fer arribar a la #bústiaAJAC, escrivint-nos a ajac@coac.net.

 

Us deixem els enllaços per tal que hi feu una ullada i us animeu a participar! 

Anunci – Nous eixos verds

Anunci – Noves places

 

 

 

 

Fins aviat #jovesarquitectes 

AJAC!

 

 

321 Views

Opina

Nom obligatori