Hola a tothom,

necessitem la vostra opinió!!

Heu emplenat ja l’enquesta “Pots donar-nos la teva opinió per millorar el Col.legi?” que està realitzant el Col.legi d’Arquitectes de catalunya a través del link https://www.coac.net/survey/entry.jsp?id=1322555009743

Des de la junta de l’Ajac us volíem demanar que empleneu l’enquesta i que en feu la màxima difusió entre els arquitectes joves que conegueu, tant col.legiats com no col.legiats, dels que teniu feina com dels que no, dels que esteu aquí com dels que heu marxat, etc…per poder tenir una major participació dels joves arquitectes i aconseguir que els resultats responguin més a les nostres necessitats.

Els resultats d’aquesta enquesta s’utilitzaran per encaminar el nou pla de treball i decidir quines són les accions prioritàries pels arquitectes en el moment actual. Des de l’Ajac podem utilitza rels resultats per fer pressió en la demanda de certs canvis necessaris si els resultats de l’enquesta així ho demostren.

Degut a que l’enquesta segueix un format orientat als arquitectes col.legiats ens agradaria demanar-vos que afegiu en l’apartat de comentaris i suggeriments totes aquelles propostes o idees que considereu importants a tenir en compte.

En el proper Acte de l’Ajac, que tindrà lloc el dimecres 25 de gener a les 19.00 h al Coac, on presentarem el Calendari d’accions de l’Ajac per l’any 2012, ens agradaria aprofitar per recollir la vostra opinió de la situació actual que estem vivint els joves arquitectes. Us hi esperem!

Gràcies per avançat.

La Junta de l’Ajac