Des de la Junta de l’Ajac obrim una convocatòria per preparar un MOSTRARI de CURRÍCULUMS d’ARQUITECTES JOVES amb ganes de projectar per promocionar de manera activa la participació dels Joves Arquitectes en la construcció de la ciutat i les accions urbanes.

Us animem a que ens envieu el vostre currículum en format PDF perquè des de l’Ajac entreguem el recull a les diferents institucions que són responsables de la configuració urbana com per exemple GISA, Hàbitat Urbà de l’Ajuntament de Barcelona, BIMSA o altres. L’objectiu d’aquest MOSTRARI és mostrar la capacitat i qualitat projectista dels arquitectes joves perquè les institucions tinguin present als joves arquitectes en la selecció d’equips tècnics per a la realització de projectes.

El format d’entrega dels currículums haurà de ser en documents PDF amb un màxim de 5 fulls A4, màxim 4 fulls d’exemples dels vostres projectes, dibuixos, idees, etc i màxim 1 full de currículum escrit personal o dels membres del despatx. El termini d’entrega de la documentació serà el dia 23 de març a les 14:00h i l’entrega es realitzarà en format digital a través de l’email de l’Ajac ajac@coac.net. Us adjuntem les Bases de la convocatòria més detallades i el Full d’inscripció i Declaració Jurada imprescindible perquè la vostra documentació pugui formar part del Mostrari.

Per qualsevol consulta o més informació us podeu posar en contacte amb nosatres.

Us animem a participar-hi!

La Junta de l’Ajac

Bases

Full inscripcio i declaracio jurada