Per respondre de la millor manera possible als requeriments actuals i de futur que planteja el nou escenari dels arquitectes, la Junta de Govern del Coac considera necessari plantejar una modificació dels Estatuts del Col.legi per adequar-los a un nou model col.legial. Amb aquest objectiu el Col.legi ha engegat un procés participatiu amb totes les demarcacions, delegacions, agrupacions i altres col.lectius, per tal d’aconseguir el màxim nivell de transparència i participació per elaborar una proposta de nous Estatuts que serà presentada davant l’Assamblea General del Col.legi.

Des de l’Ajac creiem que és molt important que la veu dels joves hi sigui present i considerem que és important participar en aquest típus de processos, però no podem sense la vostra participació. És per això que us proposem trobar-nos el dimarts 2 d’octubre, per generar un debat i trobar propostes.

Us anirem concretant més l’acte; de moment podeu descarregar-vos els Estatuts del Coac i el document ‘Quin Coac vols’ des d’aquí mateix.  Creiem que és important per tothom.

Estatuts_COAC_2010

2009-quin-coac-vols-resum