UNA INICIATIVA PER REACTIVAR L’OCUPACIÓ DELS ARQUITECTES, INVERTINT 450.000 € DEL SEU PATRIMONI EN RECOLZAMENT ALS COL·LEGIATS AMB MÉS DIFICULTATS.

L’Assemblea General Extraordinària del Col·legi del passat 30 d’octubre va aprovar per una molt àmplia majoria el Pla Impulsa de Suport a l’Arquitecte per tal d’ajudar els col·legiats catalans que més dificultats tenen en recuperar l’ocupació, facilitant amb programes gratuïts o borses esconòmiques la millora de la seva ocupabilitat i reformular, si s’escau, el seu projecte professional.

El Pla preveu un total de set programes, cadascun amb diverses línies d’actuació, destinats a promoure i millorar aspectes com ara la capacitat emprenedora dels professionals; la formació en perfils de trànsit cap a nous àmbits de treball; l’exportació de serveis; l’augment de la competitivitat; l’exercici a l’estranger o la millora en l’accés al mercat de treball a casa nostra.

Per tal de desenvolupar el Pla Impulsa, el COAC compta amb la col·laboració d’entitats com el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), Barcelona Activa, Porta 22, ACC1Ó i el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

Properament anirem penjant més informació al respecte per mantenir-vos informats!