Primeres Noticies sobre la Resolució

 

El Concurs convocat per l’Ajuntament de Barcelona en relació al “Pla de Buits”, del qual L’Ajac en va fer resò,  ha estas resolt amb 32 propostes per l’utilització temporal dels espais en desús inclosos dintre del Plà.  S’han presentat 30 entitats i associacions sense ànim de lucre. Pel que fa a les activitats proposades per a l’utilització dels espais, es presenten desde horts urbans (els més sol.licitats) fins a activitats artistiques  i esportives. Els solars més demanats han estat el de Poble Nou al carrer  Alaba 24, segurament pel seu tamany i la verdor actual, i el de Montalegre a Ciutat Vella per la seva posició.

Altres solars com precisament el de la Farigola a Vallcarca, on es va realizar l’acte informatiu de Pla de Buits organitzat per l’Ajac, no ha tingut cap proposta.  Cal dir que associacions, entitats, plataformes i veïns de Vallcarca van organitzar una recollida de firmes per no considerar aquest solar part del Plà de Buits, ja que tal com ells explicaven aques solar no es un buit sino un espai  plè de vida utilitzat per tots els veïns de vallcarca.

ELENA Del POZO

comissària acte AJAC – Pla de Buits

Llegir més a

Habitat Urbà – Propostes presentades – RESOLUCIÓ

Des de l’AJAC seguim fent difusió i debat, recordant l’ acte que  vàrem organitzar el 19 de Juliol que va rebre la participació de tècnics municipals i colectius. En motiu de la publicació d’un article informatiu a La Vanguardia, recordem també l’article  que Carles Enrich va escriure en motiu de la seva tasca de comissari de l’acte realitzat per l’AJAC. Esperem tenir més noticies properament

LINKS