#PremisAJACXII >>> Convocatòria Oberta

 

 

>>>  PREMIS AJAC XII

 

Enguany els PREMIS AJAC arriben a la seva dotzena edició després de 24 anys d’història. Una vegada més volem mostrar el potencial de la feina dels joves arquitectes i fer-ne una bona difusió.

 

A més, com a novetat aquest any apostem per l’accessibilitat, la sostenibilitat (de la mà d’un premi especial ofert per l’agrupació AUS), i posem en valor els drets laborals.

Es valoraran treballs realitzats entre el 01-01-2018 i el 31-12-2019, compresos en algun dels següents àmbits: obra nova i rehabilitació  / urbanisme i paisatge  / obra executada i no executada  /  processos participatius  /  reforma interior  /  disseny de producte  /  arquitectura efímera  /  projectes finals de carrera (PFC) i màster habilitant en arquitectura  /  difusió i divulgació de l’arquitectura  / investigació i/o teoria de l’arquitectura.

 

La data límit per a presentar les propostes a la XIIa edició dels Premis AJAC és el 12 de juny d’aquest 2020 a les 13h. Està obert a tots els joves arquitectes i estudiants d’arquitectura fins a 40 anys (a data 31-12-2019).

 

Us animem a presentar-vos-hi i  demostrar el talent dels professionals emergents del nostre territori. Les obres seran valorades per un jurat de prestigi nacional i internacional.

Si us interessa, també obrim la convocatòria als concursos de l’exposició i la publicació de les obres guardonades als mateixos premis!

 

Com en les darreres edicions, ens sentim molt orgullosos d’actuar com a plataforma de llançament de nous talents que han tingut l’oportunitat d’avançar en la seva carrera professional; i que, anys després, s’han acabat consolidant com a professionals de referència per aquells que tot just s’inicien en el món de l’arquitectura i el disseny.

 

Passat l’estiu es farà la festa de presentació dels premiats i la publicació del llibre que recull totes les obres guanyadores de tots els àmbits.

Segueix-nos a les nostres xarxes socials per no perdre’t cap novetat de l’agrupació!

 

 

|   Deadline:       12 JUNY 2020, 13:00h.    |      

 

 

BASES DESCARREGABLES | BASES DESCARGABLES | DOWNLOADABLE BASIS

 

>>>  Bases PREMIS_CAT  (7/06/20)

>>Bases PREMIS_CAST  (7/06/20)

>>Bases PREMIS_ENG  (7/06/20)

 

 

>>>  Bases CONCURS Exposicó_CAT

>>>  Bases CONCURS Exposicó_CAST

 

 

>>>  Bases CONCURS Publicació_CAT

>>>  Bases CONCURS Publicació_CAST

 

 

 

 

PremisXII_BasesExposicióXII_BasesPublicacióXII_Bases

 

 

 

3439 Views